Elnagh Baron halfintegraal: mooi, degelijk en betaalbaar

In de Baron-serie biedt Elnagh vier mooie halfintegralen aan voor een ongekend lage prijs. U hebt de keuze uit de drie bekende indelingen met achterin een dwarsbed, lengtebedden of een queensbed. Voorin loopt de daklijn omhoog zodat er bij de zithoek onder het hefbed ruim voldoende stahoogte is.

Lees meer...

Elnagh Baron met alkoof: ruimte tot wel 7 personen

De keuze is bij de scherpgeprijsde Baron serie ook in 2016 ruim. Bij de alkoofcampers is er keuze uit vier modellen. De Elnagh Baron 22 en 26G bieden het maximale aantal zit- en slaapplaatsen (6 of 7). Bij de andere twee doen de draaibare cabinestoelen mee in de zithoek. De Elnagh Baron 53G biedt daarbij de zeldzame combinatie van een aloofbed boven de cabine en  lengtebedden achterin. De Elnagh Baron 45 heeft een dwarsbed achterin.

Lees meer...

Elnagh T-Loft: ruime comfortabele middenklasser

De Elnagh T-Loft is een schitterend uitgevoerde reeks halfintegralen met het zeer praktische hefbed (electrisch bedienbaar). Er zijn verschillende indelingen en lengtes, al vanaf 6,49 meter. Deze serie wordt in 2016 uitgebreid met twee modellen: de Elnagh T-Loft 529 en de Elnagh T-Loft 591.

Lees meer...

Elnagh King halfintegraal: luxe en design van topniveau

De halfintegralen in de Elnagh King serie blinken uit door hun bijzonder mooie Italiaanse design in combinatie met een zee van ruimte en veel luxe. De halfintegralen zijn alle voorzien van een electrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek.

Lees meer...

Elnagh Magnum: exclusieve integraal naar Italiaans model

Net als de Elnagh King is ook de exclusieve Elnagh Magnum een prachtige designcamper, zowel van buiten als van binnen. Sinds Elnagh deze luxe integraal voor het modeljaar 2011 nieuw presenteerde, is het één van de toppers bij Elnagh. Bij de populaire indeling met lengtebedden kunt u kiezen uit twee modellen: de Magnum 30 van 7,44 meter en de kortere Magnum 29 van 6,99 meter.

Lees meer...

Elnagh King met alkoof: familiecampers in het topsegment

Met de Elnagh King modellen biedt Kelgin campers in het luxere segment aan voor een heel redelijke prijs. De drie modellen met alkoof bieden een bijzondere combinatie van grote ruimte en luxe design.

Lees meer...

iTech 4.0: houtvrije wanden, vloeren en daken

Nadat eerder al de wanden en de vloeren houtvrij waren, is vanaf modeljaar 2016 ook het dak van alle Elnagh campers ontwikkeld volgens een innovatieve houtvrije techniek. Het resultaat is een betere waterdichtheid en warmte-isolatie, grotere torsiestijfheid en stabiliteit, eenvoudiger onderhoud en minder gewicht.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter